Zo rijd je morgen met een DOCKR

Snel

Kiezen

Bij DOCKR hebben we veel kleine elektrische voertuigen. Je vindt er altijd wel een die bij jouw onderneming en logistieke uitdaging past. Vandaag kiezen is morgen rijden.
Snel

Afleveren

We willen je leven alleen maar gemakkelijker maken. Daarom bezorgen we jouw nieuwe DOCKR op de plek waar jij wilt.
Snel

Rijden

Onze kleine transportmiddelen zijn oersterk en direct rijklaar. En heb je toch pech, dan sta je met de DOCKR Mobilty pechhulp nooit lang stil.
Dame

Click & go Click & Go

Morgen zorgeloos rijden

Kies je voor DOCKR, dan zijn er weinig dingen waar je je zorgen over hoeft te maken. Het meeste is al prima geregeld. Reparaties, vervangend vervoer, verzekeringen, onderhoud en een lekker flexibel abonnement.

Preventief onderhoud en verzekeringen

We komen één keer per maand langs voor preventief onderhoud. Met jouw DOCKR abonnement ben je standaard verzekerd.

Pech en reparaties

Heb je pech of een reparatieverzoek? We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. Reparaties voeren we uit bij jou op de stallingslocatie. Kunnen we het voertuig niet binnen twee werkdagen repareren, dan regelen we snel een vervangend voertuig.

Kies voertuig Bestel direct

Kennis Flexibel

Maandelijks opzegbaar

Met een flexibel abonnement van DOCKR kies je de mobiliteitsoplossing die bij jou past. Je kunt kiezen uit een maandelijks opzegbaar of extra voordelig jaarabonnement.

Opschalen, afschalen en switchen

Is het even wat drukker? Dan kun je eenvoudig je abonnement uitbreiden met een extra fiets. En je kunt zelfs switchen naar een van onze elektrische auto’s als je dat zou willen.

Kies voertuig Bestel direct
Dame
Dame

CustomCustom

Speciaal voor jou op maat

Wat je wens ook is, DOCKR maakt de binnenkant zoals jij dat wil. Wil je naast maaltijden ook veilig wijnflessen vervoeren? Of wil je een vak waar je gereedschap precies inpast? Met speciaal foam maken we een insert speciaal voor jou op maat. Bekijk hier hoe andere ondernemers dat deden.

DOCKR Case

DOCKR introduceert een unieke foambox oplossing van impact-verlagend materiaal met ledverlichting. Zo kunnen bezorgers op een veilige manier door de binnenstad manoeuvreren.

Kies voertuig Bestel direct

Kennis Kennis

Nog slimmer proces

Voor veel ondernemers is het een hele uitdaging om het logistieke proces op de schop te gooien. Zeker als je nu kiest voor een snellere, duurzamere en flexibelere oplossing dan een vervuilende auto of bestelauto. En dan moet je ook nog kiezen welk voertuig het beste werkt voor jou. Dat kan lastig zijn en dat begrijpen we!

Gelukkig hebben we bij DOCKR veel ondernemers geholpen met deze verandering. Vertel ons hoe jouw logistieke proces loopt en we helpen je met het kiezen van het perfecte voertuig voor jou.

Kies voertuig Bestel direct
Dame

Veelgestelde vragen

 • Wat maakt DOCKR uniek?

  Met DOCKR kun je snel, betaalbaar en schoon binnensteden bedienen met een breed palet aan elektrische voertuigen en flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

 • Wat is het voordeel van een DOCKR abonnement?

  Je hoeft geen grote investering te doen om een elektrisch voertuig aan te schaffen. Ook heb je geen jaarlijkse afschrijving. Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn standaard inbegrepen bij een DOCKR abonnement. We bieden flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze abonnementskosten zijn vaak de laagste in de markt. Mocht een andere DOCKR beter bij je passen, dan kun je eenvoudig van voertuig wisselen. We stellen jouw abonnement dan naar boven of naar beneden bij.

 • Wat moet ik doen bij diefstal?

  Bel direct het servicenummer 085 40 000 58.

 • Hoeveel kilometer kan ik rijden met een DOCKR?
  Dat hangt af van het type voertuig en of je één of twee accu’s gebruikt. Ook het transportgewicht en het niveau van de trapondersteuning spelen mee. Gemiddeld rijden DOCKR’s 40 tot 80 kilometer per volledige lading.
 • Wat kost bestickering van mijn DOCKR?

  Dat hangt natuurlijk af van het type voertuig en hoe je het voertuig bestickerd wil hebben. Gemiddeld kost bestickering tussen de €250 en €350 exclusief btw.

Meer veelgestelde vragen Kies voertuig