Onze partners

Bij DOCKR werken we met verschillende partners en daar zijn we hartstikke trots op! Naast dat we een fijne samenwerking hebben, zijn we daardoor ook niet afhankelijk van één leverancier. Zo ben jij altijd verzekerd van jouw favoriete DOCKR.

  Bestel direct             Neem contact op   
Kettler
Cargo
Detailhandel

Urban Arrow

De Amsterdamse Urban Arrow is wereldwijd de marktleider in elektrische bakfietsen. ’’Urban Arrow is op technisch gebied in the lead om de fiets van de toekomst te bouwen’’. Zowel families als bedrijven kunnen gebruik maken van Urban Arrow’s schone en stille elektrische mobiliteitsproducten. ‘’Het volledige productportfolio wordt gekarakteriseerd door de consistent hoge bouwkwaliteit en de superieure rijervaring’’. Daarbij heeft Urban Arrow de ambitie om de steden leefbaar te houden, ze zien dan ook graag dat bestelbusjes plaatsmaken voor elektrische cargofietsen.

  Neem contact op      Lees testimonials  
Kies de DOCKR die bij jou pas
Kies de DOCKR die bij jou pas

Nijland Cargo Cycling

Cargo Cycling is een Nederlandse fabrikant van zogenoemde ‘heavy duty’ cargo bikes. Deze zijn speciaal bedoeld voor transport van goederen en diensten in drukke binnensteden. Deze fijne partner heeft ruim 30 jaar ervaring en expertise in het maken van sterke én duurzame fietsen. Daarbij bieden ze een compleet portfolio aan verschillende cargo bikes aan. De productie van deze stoere fietsen vind volledig plaats in eigen fabriek. Hoe leuk is dat?! Hiervoor gebruikt Cargo Cycling solide materialen, de nieuwste innovaties en slimme technologieën, waardoor jij als klant kunt rekenen op fietsen van hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat zowel gebruik als onderhoud bij deze ‘last mile delivery’ voertuigen eenvoudig zijn. Nijland Cargo Cycling: een partner waar we nog veel plezier mee gaan beleven!

  Neem contact op      Lees testimonials  

Kettler

Onze partner Kettler is voor de meesten in de markt geen onbekende speler en dat is niet zo gek! Kettler Alu-Rad staat namelijk bekend als dé pionier van aluminium frames en heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan: “Made in Germany”. Met haar innovatieve fietsassortiment en toekomstgerichte mindset is deze Duitse fabrikant de ideale partner. Ons partnerschap begon in 2021 en sindsdien leveren zij het driemaal bekroonde Cargoline model. Nu horen we je denken: “Cargoline model?” Deze krachtige bakfiets is vast niet aan je voorbij gegaan, want het is dé fiets waar flitsbezorger Gorillas haar bestellingen op rondbrengt in Amsterdam. Bij DOCKR zijn we hartstikke blij met deze partner en we gaan daarom met trots samen een roze kleurige toekomst tegemoet om samen de B2B markt te verduurzamen en verbeteren! 

 

  Neem contact op      Lees testimonials  
Kies de DOCKR die bij jou pas