Werken bij DOCKR

Dockr Team

Zoek jij een vette werkplek bij een ambitieuze start-up? Wil jij een steentje bijdragen aan de verduurzaming van steden? Kom werken bij DOCKR!

Manager Service Partners

Wat ga je doen?

Gezien onze ambitieuze groeiplannen zoeken we een Manager Service Partners die zich binnen DOCKR focust op het uitzetten van een plan om de beste experience voor onze B2B klanten neer te zetten! De Manager Service Partners is daarmee ook verantwoordelijk voor één van de belangrijkste USP’s van DOCKR: zorgen dat de klant ontzorgd wordt door een goede service op te zetten en te leveren. Als een klant kiest voor DOCKR, dan zorgen wij dat onze voertuigen onderhoud krijgen en tijdig gerepareerd worden door onze service partners.

 

Senior Financieel Medewerker

Wat ga je doen?

DOCKR is op zoek naar een Senior Financieel Medewerker die verantwoordelijk is voor het verwerken, controleren en beheren van alle financiële gegevens. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten, controleren en verwerken van uitgaande en binnenkomende facturen of, als rechterhand van de CFO assisteren bij het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen en rapportages.

 

Commerciële Afstudeerstage

Wat ga je doen?

We bestaan nu bijna twee jaar en we groeien ontzettend hard. Naast Nederland zijn we sinds kort ook actief in België en Duitsland. Om in België de markt te veroveren zijn we op zoek naar een afstudeerstagiair die zowel commercieel als strategisch zijn/haar steentje bij wilt dragen en wilt helpen bij deze expansie. Er liggen mogelijkheden genoeg dus er is veel ruimte voor eigen initiatief!

Kies de DOCKR die bij jou pas

Blijf op de hoogte van al
het nieuws van DOCKR

Meer nieuws