Werken bij DOCKR

Dockr Team

Zoek jij een vette werkplek bij een ambitieuze start-up? Wil jij een steentje bijdragen aan de verduurzaming van steden? Kom werken bij DOCKR!

  Operational Planner

  In het team van DOCKR zijn wij op zoek naar een Operational Planner. In deze rol zorg je ervoor dat het plannen van ons transport zo strak mogelijk verloopt. Denk hierbij aan het plannen van ritten, nauw samen werken met onze service partners, en het beheren van de DOCKR vloot. Je doet er, in samenwerking met de rest van je collega’s, alles aan om de supply chain zoveel mogelijk te ontzorgen waardoor klanten altijd onderweg kunnen zijn!

  Soliciteer

  Manager Service Partners

  Gezien onze ambitieuze groeiplannen zoeken we een Manager Service Partners die zich binnen DOCKR focust op het uitzetten van een plan om de beste experience voor onze B2B klanten neer te zetten! De Manager Service Partners is daarmee ook verantwoordelijk voor één van de belangrijkste USP’s van DOCKR: zorgen dat de klant ontzorgd wordt door een goede service op te zetten en te leveren. Als een klant kiest voor DOCKR, dan zorgen wij dat onze voertuigen onderhoud krijgen en tijdig gerepareerd worden door onze service partners.

  Soliciteer

  Junior Copywriter

  Na 2 jaar is DOCKR op weg naar de scale-up fase en hebben we tractie bij een breed publiek. Ons marketing team is nu nog klein (maar krachtig) en werkt aan fantastische projecten met als doel DOCKR, op zowel nationaal als internationaal niveau, een sterk merk te maken! Met jouw content creatie en design skills gaan we samen in Nederland, Duitsland en België de stinkbus uit de binnenstad verjagen. Jouw creativiteit zal een echte impact hebben op ons bedrijf.

  Soliciteer

  New Business Lead Nederland

  Gezien onze ambitieuze groeiplannen zoeken we een New Business Lead in Nederland die verantwoordelijk wordt voor het beheren en verder uitbouwen van ons portfolio aan klanten. Na een jaar onstuimige groei hebben we een aantal grote klanten in het portfolio die jouw ondersteuning goed kunnen gebruiken. Verder zijn er nog veel meer grote bedrijven die van onze diensten gebruik kunnen maken en aan jou de schone taak om ze dat uit te leggen.

  Soliciteer

  Finance Lead

  DOCKR is op zoek naar een Finance Lead die verantwoordelijk is voor het verwerken, controleren en beheren van alle financiële gegevens. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten, controleren en verwerken van uitgaande en binnenkomende facturen of, als rechterhand van de CFO assisteren bij het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen en rapportages.

  Soliciteer

  New Business Lead Belgium

  Compte tenu de nos plans de croissance ambitieux, nous recherchons un New Business Lead en Belgique (Louvain) qui sera responsable de la gestion et de l'expansion de notre portefeuille de clients. Après une année de croissance rapide, nous avons dans notre portefeuille un certain nombre de clients importants qui auraient vraiment besoin de votre soutien. Il y a beaucoup d'autres grandes entreprises qui peuvent faire appel à nos services et c'est à vous de leur expliquer pourquoi.

  Soliciteer

Blijf op de hoogte van al
het nieuws van DOCKR

Meer nieuws