Landingpage SMB USP’s

Snel, duurzaam en betaalbaar leveren

En altijd onderweg door onze preventieve onderhoudsservice


Bekijk fietsen


Aanmelden

Lever zorgeloos met DOCKR

Bij DOCKR weet je zeker dat jij als ondernemer centraal staat. Onze elektrische cargofietsen zijn eenvoudig te besturen, all-in verzekerd en maandelijks opzegbaar. Je kan onze bakfietsen zelfs tijdelijk uitproberen.

1. Kiezen

Selecteer de DOCKR die bij jou past ​

2. Afleveren

Wij leveren de fiets waar jij wilt.

3. Rijden

Start meteen met leveren, zelfs zonder rijbewijs!


Boek een testrit

Onze beloftes

Betaalbaar leveren

Flexibele contracten voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte extra kosten.

Sneller van A naar B

Wendbaarder en sneller dan de meeste voertuigen in de binnenstad.

Natuurlijk duurzaam

Elektrisch, dus uitstootvrij. Ideaal voor de steeds veranderende regelgeving in de stad.

De beste service

De hoogste up-time vanwege onze preventieve onderhoudsservice en all-risk verzekering.


Lees onze brochure

Het leveren van morgen

Met DOCKR ben jij verzekerd van een toekomstbestendige vloot. Onze elektrische cargofietsen lopen voor op regelgevingen en stedelijke veranderingen. Geen reden tot zorgen dus.


Bestel jouw fiets

Testimonials

DOCKR zorgt ervoor dat wij altijd de beste cargofietsen hebben voor onze fietskoeriers. Onze dagelijkse operatie komt hierdoor nooit in gevaar. Ze gaan altijd de extra mile om tot een goede en snelle oplossing te komen.
Eline van der Velden Peddler
Eline van der Velden
Wij hebben continu twaalf monteurs in Amsterdam rondrijden. Parkeren kost daar al snel 7,50 euro per uur en dan heb je ook nog eens te maken met een half uur reistijd van het ene naar het andere adres. Bijkomend voordeel is dat de jongens die nog geen rijbewijs hebben ook zelf op pad kunnen. Die zijn heel enthousiast. Net als de klanten trouwens.
Remco van den BeldFeenstra
Remco van den Beld

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Wat maakt DOCKR uniek?

DOCKR maakt het mogelijk om binnenstadsgebieden te bedienen met snel, betaalbaar en schoon vervoer, met een breed scala aan elektrische voertuigen en flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van een DOCKR abonnement?

je hoeft geen grote investeringen te doen om een ​​elektrische auto aan te schaffen. Ook de jaarlijkse afschrijving van uw transportmiddelen is geen probleem. Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn standaard bij een DOCKR abonnement. Wij bieden flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze abonnementskosten zijn vaak de laagste in de markt. Als een andere DOCKR beter bij je past, kun je eenvoudig van voertuig wisselen. We passen je abonnement daar gewoon op aan.

Wat moet ik doen bij diefstal?

Bel dan direct het servicenummer op 085 40 000 58.

Hoe ver kan ik reizen met een DOCKR?
Dat hangt af van het type voertuig en of je één of twee accu’s gebruikt. Ook het transportgewicht en de mate van trapondersteuning spelen een rol. Gemiddeld kunnen DOCKR’s 40 tot 80 kilometer afleggen per volledige lading.
Hoeveel kost de bestickering voor mijn DOCKR?

Dat hangt af van het type voertuig en wat voor bestickering je wilt hebben. Bestickeren kost gemiddeld tussen de € 250 en € 350 exclusief btw.